Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Monteur Utrecht

De oplossing voor al uw Internet Televisie en Wifi storing of storingen

Klant reactie's

Telefoonnummer : 06-19775008                        Email : [email protected]

Reactie's van onze klanten

Waarom kiezen voor Monteur Utrecht?

1 Monteur Utrecht komt bij u langs bespreekt met u uw wensen en geeft u dan direct een totaal prijs voor te te verrichten werkzaamheden inclusief materialen zodat u achteraf nooit voor dure verassingen te staan.

Mocht u akkoord gaan met de totaal prijs kan de monteur de werkzaamheden ook direct voor u uitvoeren.

(Past u op met bedrijven die kabel trekken per uur berekenen ze doen er vaak erg lang over en die prijzen zijn exclusief aansluit materialen)

2. Monteur Utrecht is gespecialiseerd in Ziggo en KPN Aansluitingen En is Gecertificeerd in Coax en WIFI techniek

3. Wij werken op basis van no cure no pay.kunnen wij niets voor u doen hoeft u bij ons ook niets te betalen.

4. Altijd 24 maanden garantie op producten en installatie.


Telefoonnummer : 06-19775008                    Email [email protected]

oplossen wifi problemen in Utrecht

Geplaatst door bas op 15 jun. '17 | 1½ jaar actief op Marktplaats

Buitengewoon tevreden op alle punten:

- eerst discussie over de opties

- dan offerte

- degelijke uitvoering, netjes, en testen tot echt alles heel erg goed werkt

- rekening conform offerte

- na 2 eerdere "wifi experts" hadden we nog steeds heel erg slecht internet, nu overal internet, alsof je naast de router zit

camerabewaking in Den Haag

Geplaatst door Dennis Slagboom op 21 mrt. '17 | 9 jaar actief op Marktplaats

Deze monteur heeft het camerasysteem van ons bedrijf weer tip top in orde gemaakt. Werkt netjes, niet opdringerig, komt afspraken na en weet waar die het over heeft. Net als wij eigenlijk maar dan in een ander vakgebied!

Groeten Dennis Bloemen

WIFI PROBLEMEN EN TELEVISIE STORING in Utrecht

Geplaatst door F op 18 mrt. '17 | 2 maanden actief op Marktplaats

In 1 WOORD geweldig! wat ben ik blij dat ik jullie ben tegen gekomen.Na vele bezoeken van de monteur van Ziggo waarbij mijn probleem steeds maar niet opgelost werd heeft Fer Alle wifi en televisie problemen die ik had verholpen en dat binnen 1 uur! Fer hartelijk bedankt voor je inzet we zullen je aan iedereen aanbevelen! Groeten Francis Zuiderwijk

verbeteren tv-signaal in Utrecht

Geplaatst door Damen op 20 feb. '17 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Fijne vakman, komt zijn afspraken na, arriveeert ruim op tijd, maakt van te voren een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hij heeft de hele coax bekabeling van ons appartement nagekeken, AOP vervangen, nieuwe antenneversterker aangesloten, 1 opbouwdoos en 1 inbouwdoos vervangen, andere connectors bevestigd en zenders op tv en Humax opnieuw ingesteld. Nu wel storingsvrije digitale tv in het hele huis.

Deze man houdt van doorwerken, weet precies wat hij doet en wat het resultaat zal zijn, daarom kan hij ook zijn motto "no cure no pay" waarmaken. Gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen die Ziggo goedgekeurd zijn. Aanrader!

Reageer

Aanleggen/wegwerken tv bekabeling in Amsterdam

Geplaatst door Richard op 07 dec. '16 | 11 jaar actief op Marktplaats

Wij hebben alle coax verbindingen opnieuw laten doen. Geweldig werk. Niet alleen werkt alles nu goed en hebben we overal perfect beeld, maar alle kabels (en dat zijn er veel) zijn perfect weggewerkt. Vakwerk!

Reageer

Wifi signaal optimalisatie in Rotterdam

Geplaatst door janssen op 25 okt. '16 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Wij hebben een typische Rotterdamse tussen woning: Kelder, woonkamer en keuken op 1e verdieping en slaap en badkamer op derde verdieping. TV en internet aansluiting zit op de eerste verdieping en het wifi signaal bereikte de kelder en 3e verdieping niet. Kelder bereikt via een connectie over het electriciteitsnetwerk en 3e verdieping aangesloten via bestaande tv kabel. Resultaat overal pefecte wifi in huis met maximale snelheid van de provider en dat binnen 2 uur. Aanvankelijk dacht ik dat Ferry eerst kwam kijken hoe of wat en dat er dan een vervolafspraak gemaakt zou worden. Niets van dat alles, hij had alles wat hij nodig had voorradig bij zich en ging na het voorspreken en afstemmen van de kosten dicrect aan de slag. Dozen en kabelrommel ook netjes opgeruimd. Met tip over mijn Ziggo abbonnement ook nog eens kosten bespaard en nog sneller internet voor zelfde geld. Een voorbeeld van klantengerichtheid. Ik werd wel een beetje zenuwachtig dat ik continue met U werd aangesproken :-) Waar maak je zo een service nog mee!

Reageer

WiFi installeren in Rijswijk

Geplaatst door joke op 04 jul. '16 | 1½ jaar actief op Marktplaats

Super service, super snel, super monteur

Reageer

wifi bereik in hele huis in Voorburg

Geplaatst door Marc op 13 jun. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Fer heeft ons uitstekend en snel geholpen met wifi op alle verdiepingen in ons huis. De standaard Ziggo router heeft beperkt bereik, door installatie van twee extra kastjes hebben we nu overal in huis snel en stabiel wifi internet. Super aanrader!

Reageer

Tv kastje en WiFi in Houten

Geplaatst door Kuiken op 08 jun. '16 | 4 jaar actief op Marktplaats

Deskundige en aardige man! Heeft me goed geadviseerd.

Reageer

Telefoon-, internet en camera's in Zoetermeer

Geplaatst door Haslinghuis op 01 jun. '16 | 7½ jaar actief op Marktplaats

Ferry heeft vooraf een offerte gemaakt-, is op afspraak keurig verschenen en heeft het werk, wat enigzins afwijkend was van het gangbare, netjes tot 19:30 uur afgemaakt en werkend opgeleverd. Een werkelijke verademing na een reeks KPN en Ziggo monteurs die ik in de afgelopen periode heb mogen meemaken. Voor mensen die ten einde raad zijn zeker een aanbeveling.

Reageer

Cat 6 kabel trekken in Dordrecht

Geplaatst door Steven op 17 mei '16 | 9 maanden actief op Marktplaats

Ferry is een professionele monteur en vriendelijke man en hij snel en nauwkeurig een cat 6 kabel getrokken verder was het ook goed afgewerkt. een aanrader!

Reageer

Wifi door het hele huis in Den Haag

Geplaatst door Anne op 17 mei '16 | 3½ jaar actief op Marktplaats

Ferry is een vriendelijke en professionele vakman die niet stopt totdat het echt werkt zoals je het hebben wilt. Aanrader.

Reageer

Kabel trekken in Katwijk zh

Geplaatst door John Guijt op 04 mei '16 | 11 jaar actief op Marktplaats

Wij bevelen Ferry aan, hij wist precies hoe die de opdracht moest aanpakken, we zijn erg blij met onze nieuwe kabel, wij raden ferry aan.

Reageer

Nieuwe bekabeling en acces point in Leiden

Geplaatst door caroline op 02 apr. '16 | 10 jaar actief op Marktplaats

Eindelijk goed wifi -internet en tv ontvangst! Ferry is een zeer professionele, prettige monteur met veel ervaring die voor jouw persoonlijke situatie de beste oplossing biedt. Nu werkt op alle 3 verdiepingen het internet en tv ontvangst in huis zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, als we Ferry weer nodig zouden hebben, zullen we hem weer bellen. Wij zijn heel blij, en we zijn snel geholpen door Ferry nadat we gebeld hebben. Vooraf een goede prijsindicatie gekregen.

Reageer

Snel internet en tv-kabels nieuw in Utrecht

Geplaatst door Roland op 17 mrt. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Dit was een superklus! Wij hadden al lange tijd last van bijzonder traag en soms wegvallend internet. Ook met de tv's boven was er een probleem: ze kregen geen signaal meer. Ferry heeft alles professioneel, rap en netjes opgelost. Nieuwe kabels getrokken en die mooi weggewerkt, modem en acces point aangelegd en gezorgd dat alle apparaten lekker werken. Eindelijk haal ik nu de download-snelheid die de provider belooft! Dit is een absolute aanrader. Ferry denkt mee, is heel positief ingesteld, werkt lekker vlot en heeft ook nog een goed gevoel voor humor. Internet of tv-klus? Ferry bellen!

Reageer

WiFi advies geven in Delft

Geplaatst door Gregory op 29 jan. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Vriendelijke man. Heeft ons gratis (!!) advies gegeven over onze WiFi in een groot studentenhuis. Nam alle tijd om het goed uit te leggen. Een aanrader!

Reageer

tv-aansluiting/bekabeling in den haag

Geplaatst door Hamhuis op 14 jan. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Vriendelijke man die snel maar toch rustig werkt. Geeft goed advies, en leverde prima werk af en heeft een eerlijke prijs.

Als wij hem weer nodig hebben voor een klus zullen we hem zeker weer bestellen!

Reageer

Wifi problemen oplossen in Den Haag

Geplaatst door van dijk op 02 okt. '15 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Fer kwam vrijblijvend langs om advies te geven om in ons lastige groot en hoog huis overal een goede internetverbinding te krijgen. Wij vinden kabels heel lelijk... Fer kwam met een oplossing. Door veel kennis, geduld (het blijft altijd best ingewikkeld)., hebben we nu overal een perfecte ontvangst. Kabels netjes weggewerkt. Alles keurig opgeruimt wij zijn hier echt blij.

Nu de factuur nog :). Maar daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt.

Reageer

Wifi aan de praat krijgen in Utrecht

Geplaatst door A.Bal op 19 mei '15 | 12 jaar actief op Marktplaats

Zojuist gebruik gemaakt van de diensten van Fer, ben zeer tevreden!

Na mijn verhuizing kreeg ik internet niet aan de praat en heb toen via Marktplaats Fer gevonden. Hij had mijn WiFi zo aan de praat en heeft de kabels netjes weggewerkt. Goede en professionele service!

Reageer

modem vervangen en wifi verbeteren in Den Haag

Geplaatst door Marcel op 26 apr. '15 | 11½ jaar actief op Marktplaats

Verleden week een afspraak gemaakt met Fer om mijn wifi signaal en tv signaal te versterken, en daar wil ik het volgende over kwijt,

Fer was keurig op de afgesproken tijd bij mij aanwezig en ging gelijk aan de slag. Volgens mij was hem niets teveel, je merkte gewoon dat hij zijn vak kent. Ik vroeg hem om gelijk even het tv signaal van mijn zoon te controleren omdat als zijn tv aanging bij min in de woonkamer het beeld bevroor of blokte. Hup gelijk werden alle kabeldozen doorgemeten en vervangen door een nieuw binnenwerk want de vorive bewoner had alles vervangen voor (troep) . Ik dacht ooh dat gaat gelijk weer een vermogen kosten, maar nee hoor alles was gewoon het bedrag volgens afspraak en no cure no pay basis.

Lang verhaal kort te maken. Mocht U problemen met kabel of wifi U kunt met een gerust hart Fer bellen ! Fer bedankt alles werkt naar behoren .

Reageer

Herstel ontvangst tv-zenders in Zoetermeer

Geplaatst door F.J. Wellner op 16 apr. '15 | 12 jaar actief op Marktplaats

Problemen met de tv-ontvangst in de woonkamer en slaapkamer na de kanalenwijziging als gevolg van het samengaan van Ziggo met UPC. Ik heb 5 keer telefonisch contact gehad met de helpdesk van Ziggo, alles doorlopen en uiteindelijk was de klacht nog niet over. Een monteur van Ziggo is langsgeweest om te kijken wat er aan gedaan kon worden. Hij gaf mij het advies om een signaalversterker te kopen bij de Ziggo Studio in Den Haag en dan vervolgens aan te sluiten. Zo gezegd en gedaan en toen was de tv-ontvangst in de woonkamer zoals het wezen moest. Echter nog altijd problemen met tv-ontvangst in de slaapkamer. Ziggo weer gebeld, kreeg een apparaatje toegestuurd dat ik in de slaapkamer moest installeren. Via MP kwam ik uit bij Fer van WiFiSnel.nl Contact gezocht en een afspraak gemaakt. Fer is erkend elektriciën, telecom- en tv-monteur en wordt als zzp-er ook ingehuurd door de grote telecom- en kabelproviders.

Kon Fer misschien ook het nieuwe modem voor mij installeren voor mijn internet-verbinding? Ja, dat was geen probleem.

Fer is binnen enkele dagen gekomen en heeft eerst alle coax-bekabeling doorgemeten op signaalsterkte en daarna (opnieuw) de signaalversterker in de woonkamer aangesloten en netjes aan de muur bevestigd. Gelukkig had hij een identieke signaalversterker bij zich en heeft die geïnstalleerd in de slaapkamer. En toen bleek de tv-ontvangst in de slaapkamer ook uitstekend! Vervolgens het nieuwe internetmodem geïnstalleerd en dat ging ook zonder problemen. Alleen was de internetverbinding op de eerste verdieping en zolder matig. Een router in de slaapkamer zou uitkomst brengen. Router besteld bij mijn eigen computerleverancier, en nadat ik die de andere dag had opgehaald kwam Fer weer langs om de router in de slaapkamer te installeren. Fer heeft toen ook de bekabeling voor internet en tv netjes weggewerkt zodat er na bijna 10 jaar eindelijk geen dradenpatrouille meer op de grond ligt.

Wat Fer kenmerkt is zijn professionaliteit: afspraken op tijd nakomen, geen dure dingen proberen te verkopen maar een goed advies, verder tijdens zijn werk geen telefoontjes beantwoorden maar na afloop van het werk pas terugbellen. En als alles klaar is en naar tevredenheid functioneert, dan pas naar de volgende klus rijden. Kwaliteit en prijs zijn bij hem steeds in verhouding tot elkaar. Voor het aansluiten en installeren van een DECT-telefoonset zal ik hem over niet al te lange tijd graag weer terugzien!

Reageer

wifi versnellen,kabels wegwerken in Den haag

Geplaatst door van den berg op 08 feb. '15 | 2 jaar actief op Marktplaats

Vakkundige en zeer vriendelijke monteur had altijd slecht bereik met wifi nu werkt het overal perfect.

Ook heeft hij keurig alle zichtbare kabels weggewerkt en dat voor een prima prijs.

Reageer